Published On: lun, oct. 23rd, 2017

Marian Dragomir, despre faptul ca sunt braileni care platesc pentru canalizare, desi nu beneficiaza de acest serviciu: “Nu sunt de acord cu astfel de lucruri”

Un subiect foarte discutat in ultima perioada printre braileni are in prim plan CUP “Dunarea”, mai exact taxa pe apa de ploaie. Aceasta taxa a fost foarte criticata, brailenii criticand faptul ca este o taxa foarte mare. Mai mult, recent a aparut o noua problema in care este implicata CUP “Dunarea”. Mai multi braileni au semnalat faptul ca desi nu beneficiaza de sistem de calizare, in facturile acestora se regaseste o taxa pentru serciviul respectiv. Primarul Marian Dragomir a spus ca nu este normal ca cetatenii respectivi sa plateasca un serviciu de care nu beneficiaza.

“Se pare ca este un regulament la nivelul municipiului Braila votat de toti consiliei municipali, inclusiv de domnul Alexandru Danaila si liberali, prin care s-a instituit acest lucru. Pentru acest lucru am solicitat de la CUP <<Dunarea>> documente si informari in acest sens. In momentul in care le primesc pot sa ma pronunt daca ele se confirma sau nu. Deocamdata la nivel neoficial va pot spune ca ele se confirma si nu sunt de acord cu astfel de lucruri. Eu si presedintele Consiliului Judetean ne-am exprimat pe faptul ca urmeaza sa verificam si nu consider ca este normal sa platesc pentru un serviciu de care nu beneficiez. Am sustinut intotdeauna ca nu este normal ca unii sa beneficieze de un serviciu si sa plateasca si altii sa nu beneficieze si sa plateasca”, a declarat Marian Dragomir.

Intrebat daca oamenii aflati in aceasta situatie, fiind taxati ani pentru un serviciu de care nu au beneficiat, ar putea sa dea in judecata compnaia pentru a-si recupera banii, Dragomir a admis ca acest lucru este posibil: “Chiar am putea sa recuperam de la persoanele vinovate acei bani. De la CUP Dunarea”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>