Published On: mie, oct. 11th, 2017

Marian Dragomir: “Avem contract de asfaltari. INCEPEM!”

In cursul acestei zile primarul Marian Dragomir a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care ii informeaza pe braileni ca s-a terminat licitatia pentru reparatiile strazilor din municipiu. Licitatia a fost castigata de Asocierea S.C. Micatis Prod S.R.L. Braila / S.C. Constructia S.A. Tecuci, iar in prezent mai sunt de realizat chestiunile birocratice, dupa care Primaria Braila va emite ordinul de incepere a lucrarilor. Valoare contractului este de aproximativ 5.5 milioane de euri, plus TVA.

“Asocierea S.C. Micatis Prod S.R.L. Braila / S.C. Constructia S.A. Tecuci A CASTIGAT LICITATIA PENTRU REPARATII STRAZI, covor asfaltic, trotuare, pavaje, etc.

In data de 10.10.2017 a fost semnat contractul. In termen de 5 zile trebuie sa constituie garantia in valoare de 10% din valoarea contractului.

In termen de 3 zile de la constituirea garantiei trebuie sa depuna dovada. Apoi, imediat, Primaria Braila va emite ordinul de incepere a lucrarilor!

Valoare contract 5.509.055 lei plus TVA”, a scris Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>