Published On: joi, oct. 19th, 2017

Marian Dragomir: “Au inceput procedurile legale de reducere a cainilor din municipiu. Ne-am asumat o masura legala, o ducem la capat!”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa primarul Marian Dragomir a vorbit despre problema cainilor maidanezi din oras. Acesta a spus ca in prezent se ridica caini din oras, respectandu-se prevederile legale. Edilul sef nu a dorit sa discute prea mult pe acest subiect, subliniand faptul ca subiectul a fost unul foarte discutat de braileni in mediul online.

“Procedurile legale sunt respectate si in momentul de fata se ridica caini din oras, respectand toate prevederile legale. Orice alte supozitii pe acest subiect ar genera de fapt inflamarea spiritelor intre iubitorii de animale si cei care nu mai doresc caini pe strazi. Subiectul a fost dezbatut suficient. Am vazut opinia publica din punct de vedere al exprimarii, am vazut dorinta cetatenilor de a nu mai avea caini in oras. Daca urmariti realitatea o sa vedeti ca au fost ridicati foarte multi caini din municipiul Braila si dusi la adapost.(…) Au inceput procedurile legale de reducere a cainilor din  municipiu. Nu doresc sa acel cuvant(n.r. eutanasiere) care a generat foarte multe inflamari in mass media si pe site-urile de socializare, medicii au fost amenintat si asa mai departe. Ne-am asumat  o masura legala, o ducem la capat! Dar nu vom mai dezbate cu toti cetatenii acest lucru. Am vazut care este opinia publica, cei care au anumite reclamatii de facut, ca am primit deja reclamatii, vor continua”, a declarat Dragomir.

Pe tot parcursul declaratiei sale, Dragomir s-a ferit sa foloseasca termenul “eutanasiere”, dar dupa mai multe insistente din partea celor din presa, edilul sef a spus ca s-au inceput eutanasierile.

“Da, logic! Procedurile legale au inceput din momentul in care ne-am asumat. S-a trecut si la implementarea masurii, ne-am asumat acest lucru. Imi e teama de reactiilor vehemente ale persoanelor care se dau iubitori de animale, dar in realitate se pare ca sunt oameni interesati doar de aspectele financiare si sa castige bani din traficul cu caini. Nu am cum sa dovedesc acest lucru, dar asa se comunica pe toate site-urile de socializare”, a adaugat primarul

Intrebat daca cainii eutanasiati pana acum din ce categorie fac parte, agresivi sau bolnavi, primarul a spus ca: “Fac parte din categoria celor agresivi”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>