Published On: mie, oct. 25th, 2017

Mai multe autoturisme ale Asociatiei “Aura 2010” vor fi scoase la vanzare de ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), prin Administratia Judeteana a Finantelor Publice Braila a scos la vanzare un autoturism, un maxi taxi si un autocar care apartin Asociatiei “Aura 2010”, patronata de Aura Udrea. Potrivit anuntului celor de la ANAF, este vorba de un autoturism “Peugeot 407”, avand un pret de pornire de 7.295 lei, un microbuz Iveco 35C13 Daily, pretul de pornire fiind 6.840 lei, dar si un autobuz Mercedes Benz, al carui pret pleaca de la 20.975 lei. In anunt se mai precizeaza si faptul ca aceste bunuri sunt scoase la licitatie pentru a treia oara, in primele doua situatii nicio persoana nefiind interesata.

Licitatia va avea loc pe 2 noiembrie, in municipiu, pe strada Delfinului, nr. 1. Cei interesanti sunt rugati sa depuna cu o zi inaintea licitatiei oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei, reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei, imputernicirea persoanei care il reprezinta de ofertant.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>