Published On: mar, oct. 3rd, 2017

La vanatoare de soferi / Politistii de la Rutiera au dat in cateva ore amenzi de 40.000 de lei

In cursul zilei de duminica, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si cei de la rutiera, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza judetului Braila, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au legitimat 67 de persoane si au verificat peste 140 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 12 soferi.

Cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 92 de sanctiuni contraventionale pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de aproximativ 40.000 de lei. Ca masura complementara, politistii au ridicat sase permise de conducere, au retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>