Published On: lun, oct. 9th, 2017

IN SFARSIT! McDonald’s va deschide un restaurant si in Braila

Share This
Tags

mc_la_braila_infobrailaDupa mai multi ani in care brailenii au sperat la deschiderea unui restaurant McDonald’s, ani in care au frecventat restaurantul din Galati, in Braila se va deschide un McDonald’s. Pe site-ul de angajari Ejobs exista deja un anunt de angajare pentru restaurantul ce urmeaza sa se deschida la noi in oras.

Aceasta informatie a fost confirmata chiar de primarul Marian Dragomir, care nu a putut sa ofere mai multe detalii din motive de confidentialitate. Acesta a precizat ca discutiile sunt intr-un stadiu avansat si ca Primaria sustine aceasta investitie.

“Confirm faptul ca suntem intr-un stadiu foarte avansat al discutiilor cu McDonald’s privind deschiderea unui restaurant in Braila. Din motive de confidentialitate nu pot da niciun fel de informatii suplimentare. Pot doar sa va spun ca Primaria sustine aceasta investitie si va acorda tot sprijinul necesar investitorului”, a spus Marian Dragomir pentru Debraila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>