Published On: mar, oct. 17th, 2017

In luna noiembrie poate incepe afaltarea drumurilor judetene / Chiriac: “Daca vremea ne permite, in luna noiembrie intram efectiv pe traseu”

Recent, primarul Marian Dragomir a anuntat ca in viitorul apropiat se va demara campania de plombare si asfaltare a drumurilor din municipiu. La scurt timp dupa acest anunt al edilului, si seful judetului, Francisk Chiriac, s-a aratat optimist in ceea ce priveste demararea lucrarilor de plombare a drumurilor judetene. Acesta a spus in cadrul unei conferinte de presa ca sunt pe ultima suta de metri a procedurilor de licitatiei de desemnare a firmei castigatoare.

“Suntem pe ultima suta de metri si noi, sunt in ultima etapa, deci sunt pe ultimii 50 de metri de adjudecare a castigatorului si in momentul in care avem contractul semnat, in secunda 1 dam si ordinul de incepere a lucrarilor. S-au stabilit firmele care au castigat, este un top al acestora. Acum sunt in ultima procedura ca toate documentele depuse de firmele respective pentru a incheia procedura de licitatie.

 Au fost contestatii, mai pot aparea. Din ce imi spune Serviciul de Achizitii Publice, putem avea contract semnat pana la sfarsitul lunii octombrie si daca vremea ne permite, in luna noiembrie sa intram efectiv pe traseu”, a declarat Chiriac.

Intrebat daca va fi in grafic cu obiectivul initial, cel de a asfalta 35 de km de drumuri si a se realiza 40.000 mp de plombe, Chiriac a spus ca daca firma castigatoare va fi una puternica acest obiectiv poate fi indeplinit pana la inceperea ninsorilor.

“Eu cred ca este posibil, daca castigatorul va fi o firma puternica, putem face cat mai mult. Important pentru mine e ca avem banii, firma sa fie serioasa si din momentul in care dam ordinul de incepere a lucrarilor, sa cheltuie cat mai multi bani”, a adaugat Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>