Published On: joi, oct. 26th, 2017

GALERIE FOTO: Un brailean care a facut parte din Legiunea Straina a murit intr-un grav accident rutier pe DE 584

Miercuri dupa amiaza, un brailean de 37 de ani a sfarsit tragic intr-un grav accident de circulatie. Tragicul eveniment a avut loc intre localitatile Albina si Valea Canepii, pe DE 584. Barbatul, Daniel Negoita, in timp ce se afla la volanul unei dubite nu ar fi pastrat distanta corespunzatoare fata de un TIR care circula inaintea sa si a intrat in plin in mastodont.

In urma impactului devastator barbatul a suferit rani grave. Martorii sustin ca echipajul Ambulantei ajuns la fata locului nu a sarit in ajutorul barbatului imediat cum a ajuns la fata locului. Barbatul a fost scos dintre fiarele dubitei de mai multi muncitori de la “Yazaki”, autobuzul in care se aflau oprind la locul accidentului. Ulterior, barbatul a fost preluat de Ambulanta si transportat la UPU Braila, dar ranile foarte grave i-au fost fatele, eforturile medicilor de a-l salva fiind fara succes. La scurt timp dupa ce Ambulanta a plecat spre Braila, dubita a fost cuprinsa de flacari.

Soferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

Daniel Negoita a facut parte din Legiunea Straina si detinea discoteca “DMX” din localitatea Gradistea. Acesta era casatorit si avea o fetita de doar 9 luni.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>