Published On: mar, oct. 17th, 2017

GALERIE FOTO: Soferi, fiti cu ochii-n patru! / Politistii braileni vor impanzi tot judetul

Politia Romana actioneaza permanent pentru cresterea gradului de siguranta rutiera pe drumurile publice si fluidizarea traficului, reducerea accidentelor rutiere constituind una dintre prioritatile politistilor.

In perioada 16- 22 octombrie 2017, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila actioneaza pe arterele principale din municipiu si pe drumurile din judet, pentru constientizarea participantilor la traficul rutier cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulatia pe drumurile publice si pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

In aceasta saptamana, politistii de la Serviciul si Biroul Rutier, de la Biroul Ordine Publica si politiile orasenesti vor actiona, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, precum si pentru depistarea si sanctionarea celor care nu respecta normele rutiere privind viteza, traversarile neregulamentare, portul centurii de siguranta si consumul de alcool. De asemenea, se va avea in vedere asigurarea fluentei si sigurantei traficului rutier, prin prezenta activa a efectivelor de politie pe sectoarele de drum cu trafic intens si risc rutier ridicat.

Politia Rutiera atrage atentia tuturor participantilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, de conducator auto sau de pieton, cu privire la necesitatea respectarii regulilor de circulatie si adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>