Published On: lun, oct. 2nd, 2017

Galerie Foto: Infernul din Las Vegas prin ochii unei moldovence / Atacul armat s-a soldat cu 50 de morti si peste 200 de raniti

Cel putin 50 de persoane au fost ucise, iar alte peste 200 au fost ranite in atacul armat in masa de la Las Vegas, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, seriful Joe Lombardo. Conform martorilor, cel putin un barbat inarmat a deschis focul in timpul unui festival de muzica country in Las Vegas.

Autoritatile au facut public numele atacatorului. Este vorba despre Stephen Paddock, un barbat american in varsta de 64 de ani, din orasul Mesquite, statul Nevada. Anchetatorii au mai spus ca au localizat cele doua masini date in cautare si au incredere ca au localizat-o si pe femeia care era cu atacatorul in timp ce acesta a deschis focul de la etajul 32.

Politia de Las Vegas a publicat o fotografie cu posibila femeie care era impreuna cu atacatorul atunci cand acesta a deschis focul. Autoritatile indeamna oamenii sa sune la numarul de urgenta 911 daca o vad.

O moldoveanca a oferit mai multe detalii despre tot ceea ce s-a intamplat in Las Vegas: “Sunt la doar 2-3 km de toata nebunia aceasta. Orasul este plin cu politie. De doi ani de cand locuiesc in acest oras, nici nu am stiut ca avem atat de multa politie. Acum ma aflu pe strada centrala, care de localnici este numita „Strip street” si este inchisa. Totul s-a inceput la un concert la Mandalay Bay Casino. Este foarte multa politie – acolo și nu doar. Au scos pe strazi si oameni din armata. Toti sunt panicati. Maine nu vom duce nici copiii la scoala. Ne este frica”, a declarat Alisa pentru AGORA.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>