Published On: mar, oct. 10th, 2017

GALERIE FOTO: Furt de cherestea intrerupt de politistii locali

In data de 09.10.2017, in jurul orei 09.30, o patrula din cadrul Serviciului Ordine Publica a Politiei Locale Braila a intrerupt un furt aflat in derulare la o societate comerciala situata pe str. Bacului. Mai precis, politistii locali au observat, in spatele societatii respective, un barbat care transporta un dulap cherestea de circa 4 m, dinspre gardul societatii, catre calea ferata. Dupa ce a lasat dulapul langa linia de tren, barbatul s-a intors catre sediul societatii, intrand in curte prinr-o spartura din gard. Politistii locali au descoperit astfel, la mica distanta de gardul societatii, 36 de dulapi cherestea de circa 4 m, langa gard alti doi dulapi similari iar in dreptul sparturii din gard, sprijiniti de acesta, inca doi dulapi. In apropiere au mai fost gasite si 3 biciclete, proprietarii acestora facandu-se insa nevazuti.

Contactat, reprezentantul societatii a confirmat faptul ca dulapii apartin unitatii economice respective, provenind dintr-o demolare. In cauza a fost sesizata Politia Municipiului Braila, in vederea continuarii cercetarilor pentru identificarea autorilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>