Published On: joi, oct. 26th, 2017

GALERIE FOTO: Dragomir: “Au inceput reparatiile la strazi! Muncitorii au mai fost surprinsi in “ipostaze de relaxare”, dar Primaria Braila plateste la m.p. executat nu la ora!”

In aceasta saptamana a inceput marea plombare a drumurilor din municipiu. La scurt timp in mediul online s-au firalizat mai multe fotografii in care se poate observa cum lucratorii au fost “prinsi in ofsaid”. Acestia, in timpul lucrarii de pe Strada Grigore Alexandrescu incercuiesc o groapa de mici dimensiuni, sprijinindu-se in lopeti.

Astazi, primarul Dragomir a postat pe o retea de socializare ca se lucreaza intens in mai multe zone din oras. Acesta a precizat ca in prezent se lucreaza cu trei echipe, dar de saptamana viitoare, pentru a finaliza lucrarile cat mai repede, inca o echipa va “intra in paine”.

Mai mult, edilul sef a adus in discutie si scena amintita mai sus si a precizat ca Primaria Braila plateste la metru patrat, nu la ora.

“Acum in Braila – au inceput reparatiile la strazi. Saptamana aceasta cu 3 echipe si de saptamana urmatoare cu 4 echipe! Acum suntem pe strazile perpendiculare pe cele principale.

P.S.- Muncitorii au mai fost surprinsi in "ipostaze de relaxare", dar Primaria Braila plateste la m.p. executat nu la ora !!!”, a scris Dragomir.

Un brailean il felicita pe primar pentru faptul ca plata se face la metru patrat: “Frumos. Felicitari. Iar clauza din contract cu plata pe m.p. e geniala, acum practic daca muncitorii stau degeaba nu sunt platiti. Sunt sigur ca lucrarile se vor termina pana ce vor incepe ninsorile asa ca spor la treaba!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>