Published On: vin, oct. 13th, 2017

GALERIE FOTO: Cutitarul “Rambo de Braila” l-a mutilat pe un barbat in Constanta

In aceasta saptamana un barbat, din Cumpana, judetul Constanta,  a fost agresat in urma unui conflict spotan de un brailean, cunostut in lumea interpopa ca si “Rambo de Braila”. In urma altercatiei, victima s-a ales cu o crestatura adanca in obraz, care a necesitat ingrijiri medicale speciale.

Voi trece si voi depasi aceste momente. E bine ca atacatorul meu si a altor persoane a fost prins si nu mai face alte victime. Toata treaba s-a intamplat in Comuna Cumpana, in jurul orei 16:30, langa rotunda, iesind din magazin, asa zisul Rambo de la Braila m-a taiat fara sa am vreo discutie sau altceva cu persoana lui.

Sa speram ca justitia isi va face datoria asa cum cei din Politie au facut-o pana in momentul de fata“, a scris pe o retea de socializare, barbatul care a cazut victima incidentului.

Urmare a cercetarilor in cazul savarsirii unei infractiuni de lovire si alte violente, politistii din cadrul Postului de Politie Cumpana l-au identificat pe atacatorul, de 43 de ani, banuit de comiterea faptei.

Politistii constanteni l-au retinut pe barbat, pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, iar la data de 10 octombrie, l-au prezentat instantei de judecata, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind introdus in C.R.A.P. al I.P.J. Constanta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>