Published On: vin, oct. 27th, 2017

Francisk Chiriac: “CUP Dunarea are doua formule pentru reducerea taxei pe apa de ploaie”

Astazi, in cadrul sedintei Consiliului Judetean pe luna octombrie, mult discutatul subiect al taxei pe apa e ploaie a aparut din nou in prim plan. Presedintele CJ, Francisk Chiriac, a precizat ca CUP “Dunarea” are aproape finalizate doua formule pentru reducerea taxei pe apa de ploaie, iar dupa alegerea celei mai potrivite, aceasta va fi trimisa la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice(ANRSC). Acesta a vorbit si despre campania liberalilor de a strange semnaturi, spunand ca aceasta campanie este o miscare populista folosita pentru a mai aduna cateva voturi in viitoarele campanii electorale. Chiriac a subliniat faptul ca in perioadele ca in care liberalii au detinut functii ce le permitea astfel de modificari, nu au fost interesati de cati bani platesc brailenii pentru apa de ploaie.

“CUP <<Dunarea>> are doua formule pentru reducerea taxei pe apa de ploaie din facturile cetatenilor. Ulterior vom trimite o formula la ANRSC (n.r. Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice). Dupa ce vom avea acordul acestora, sa vedem ca legea ne permite acest lucru, atunci vom intra in Adunarea Generala a ADI (n.r. Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Dunarea Braila) unde eu sunt vicepresedinte si nu trebuie sa ma imputerniciti dumneavoastra(n.r. consilierii PNL) sa-mi fac atributiile. Este imoral sa propuneti dumneavoastra ca si consilieri PNL, care nu m-ati votat ca si presedinte a Consiliului Judetean, sa ma imputernici. Puteati sa faceti acest lucru in anii trecut cand ati avut functii de conducere si nu ati facut nimic. Mi se pare populista actiunea dumneavoastra si cred ca nu o sa castigati foarte multa publicitate si imagine prin astfel de lucruri. Mai mult decat atat, va spun ca tot noi vom rezolva aceasta problema si nu dumneavoastra”, a spus Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>