Published On: lun, oct. 2nd, 2017

FOTO: Primarul Dragomir “prins in ofsaid”, parcand neregulamentar / Dragomir: “Am gresit! Imi cer scuze si imi asum toate urmarile legale”

dragomir_parcare_neregulamentara_infobrailaIn acest weekend, in mediul online a aparut o fotografie in care se poate observa ca masina primarului Marian Dragomir era parcata neregulamentar in parcarea Braila Mall. Masina edilului sef era parcata pe o alee pe contrasens. La scurt timp dupa aparatia pozei pe o retea de socializare, primarul a reactionat rapid si si-a cerut scuze, adaugand ca el se afla la volan.

Pe langa scuzele de rigoare, Dragomir a precizat ca a cautat mai multe minute un loc de parcare si a parcat neregulamentar pentru 10 minute. Acesta a spus ca-si asuma toate urmarile legale.

“Recunosc, si primarii sunt oameni si uneori gresesc. Am fost la Targul de Agricultura (pentru a lua datele de contact ale unei societati care poate va lucra cu Primaria Braila) si la Mall (pentru a lua un costum de la spalatorie).

Toata parcarea era plina. Aproximativ 5 minute am cautat un loc liber, nu am gasit si am parcat pentru cateva minute (nu am intarziat mai mult de 10 minute). Am gresit.

Am puterea si responsabilitatea sa recunosc ca eu am condus masina. Imi cer scuze si imi asum toate urmarile legale”, a scris Dragomir.

Postarea primarului a adunat zeci de comenturi din partea brailenilor care i-au transmis ca o greseala recunoscuta este pe jumatate iertata.

“Stim e o problema cu parcarea in zilele aglomerate acolo cine critica nu stie ce inseamna sa te invarti dupa un loc de parcare”,”Cred că sunteți prima persoană care recunoaște și își asumă o asemenea greșeală de parcare. Big like pentru acest gest!”, “Educația poate fi vizibilă chiar și atunci când sub împrejurări constrânse se pot face și greseli”,”Nu sunteti nici primul om si nici ultimul om ce parchează asa……asa ca nu vad de ce sa fiti acuzat.Eu una va apreciez foarte mult ca om si dupa ca Primar. Doar oamenii rau intenționați pot acuza pentru ceva ce fiecare din noi poate face.O zi frumoasa sa aveti si sa aveti grija de orașul nostru”, sunt doar cateva dintre comentariile brailenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>