Published On: joi, oct. 19th, 2017

Firma care trebuie sa asfalteze Calea Galati promite ca se apuca de treaba / Dragomir: “Nu mai am incredere in ei”

Lucrarile pe Calea Galati i-au adus primarului Marian Dragomir multe critici si mereu cand se pune problema asfaltarii brailenii cer sa se inceapa afaltarea cu acest tronson. Intr-o conferinta de presa, edilul-sef a spus ca are semnale ca cei de la firma Telor, firma care a castigat licitatia contractului respectiv, a reinceput sporatic, pe ici colo, sa mai arunce cate-o lopata de asfalt. Dragomir a spus ca in ciuda faptului ca si-ar dori ca soseaua respectiva sa fie asfaltata conform termenului din contract si-a pierdut increderea in cei de acolo.

“Si eu am semnale ca s-au reinceput lucrarile pe Calea Galati, dar nu mai am incredere in ei. M-a sunat o persoana din conducerea companiei, care mi-a comunicat faptul ca vor incepe lucrarile. Trebuia sa inceapa marti, saptamana aceasta si iata ca suntem joi si nu au inceput. Mi-as dori foarte mult sa lucreze si sa termine Calea Galati, dincolo de alte orgolii si procese, dar am scepticismul meu, avand in vedere faptul ca pana in prezent am mai mai avut astfel comunicari de la dansii si nu s-au apucat de treaba(…)Mi-au comunicat ca vor sa se apuce serios de treaba si ca marti trebuia sa ajunga utilajele si nu au ajuns. Atunci, normal ca nu prea mai pot avea incredere“, a spus Dragomir.

Dragomir a vorbit si despre faptul ca liberalul Marian Sirbu a spus recent ca toata aceasta poveste din jurul contractului, este doar de fatada pentru a se prelungi terminul de finalizare a lucrarii. Acesta nu a spus clar ca Primaria ar fi implicata in aceste stratageme, dar a lasat de inteles ca ar fi posibil. Dragomir a spus ca liberalul cunoaste mai bine situatia din sanul Telor, deoarece cei din conducerea firmei sunt tot liberali.

“Probabil domnul Marian Sirbu cunoaste foarte bine problema aici, deoarece cei din conducerea firmei Telor au aceeasi culoare politica ca a lui”, a  adaugat edilul sef.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>