Published On: mar, oct. 31st, 2017

Expertize contabile la asociatiile de proprietari cu probleme pe banii Consiliului Judetean

In ultima sedinta a Consiliului Judetean Braila, pe langa circul care a devenit deja o obisnuinta, s-au discutat si subiecte de interes pentru braileni. Simona Draghincescu, presedintele PND Braila, a cerut aprobarea unei rectificari bugerare prin care CJ Braila sa aloce 20.000 de lei pentru realizarea de experitze contabile la asociatiile de proprietari unde locatarii semnaleaza probleme.

“E vorba de atribuirea unei sume de 20.000 de lei de catre CJ in baza legii 230/2007 cu modificarile si completarile ulterioare. Consiliul Judetean are posibilitatea sa acorde finanatare executarii unor expertize contabile la asociatiile de proprietari. Toata lumea stie ca m-am ocupat de asociatiile de proprietari in perioada 2012-2016, cat am fost consilier municipal, si, in continuare, ma voi ocupa cu dedicatie”, a spus Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>