Published On: lun, oct. 23rd, 2017

Dunarea Braila a fost la un pas de o calificare istorica in turul III al Cupei EHF

HC Dunarea Braila a facut cel mai bun meci din acest sezon, in returul turului al II-lea  al Cupei EHF, si a fost la mai putin de trei minute de o calificare istorica in urmatoare faza a a competitiei.

Invinsa in tur cu 28-18, Dunarea Braila a fost la un pas de un rezultat istoric cu Byasen in mansa retur. Echipa lui Florentin Pera a reusit sa refaca handicapul pe teren propriu si chiar sa aiba calificarea in mana in minutul 55, cand scorul indica 27-16. Jocul echipei a castigat in consistenta dupa ce Braila a reusit sa o legitimeze si pe Dziyana Ilyina. De altfel. cu handbalista din Belarus, dar si cu Marija Shteriova, Dunarea a obtinut la mijlocul saptamanii o victorie foarte importanta si in Liga Nationala, 27-24 pe terenul CSM Roman. Shteriova nu a fost insa legitimata la timp si pentru Cupa EHF si are acum probabil toate motivele sa regrete. Din pacate pe final, elevele lui Pera si-au pierdut din concetrare si in ultimele trei minute nordicele au reusit sa marcheze de patru ori. Dunarea a castigat la final doar la 8 goluri diferenta, 28-20, astfel ca Byasen este echipa care merge mai departe.

Dunarea Braila: Voicu, Stan – portari; Axinte 10, Ilyina 6, Vatu 5, Gheorghe 3, Berescu 2, Shutska 1, Szucs 1, Cirstea, Munteanu, Nan, Preda.

Byasen: Lerstad, Pedersen – portari; Tomac 8, Hogdahl 5, Magnussen 2, Waade 2, Aardahl 1, Groetan 1, Hernes 1, Orvasdottir, Skogen, Uthus, Yttereng.

Pentru Braila urmeaza un meci in campionat in compania formatiei CSM Slatina pe propriul teren. Meciul se va disputa sambata, 28 octombrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>