Published On: joi, oct. 19th, 2017

Dragomir, ironic fata de petitia liberalilor: “Eu cred ca si o maimuta daca iesea pe strada strangea mai multe semnaturi”

Recent, liberalii braileni au demarat o campanie de strangere de semnaturi din partea brailenilor pentru a-l determina pe primarul Dragomir sa diminueze taxa de salubritate si sa elimine taxa pe apa de ploaie. Intr-o conferinta de presa, liderul PNL Braila, Alexandru Danaila, a spus ca pana in prezent s-au strans aproximativ 2.000 de semnaturi. Mai mult, se pare ca liberalii au inceput in paralel si o campanie de denigrare a primarului. Potrivit edilului sef, acestia au incheiat un contract cu Posta Romana si au fost livrate in oras scrisori in care Marian Dragomir este scos tapul ispasitor pentru mai multe probleme cu care se confrunta brailenii, desi acestea dainuiesc din perioade in care din Administratia braileana faceau parte chiar liberali.

Dupa acest atac, primarul s-a aratat suparat de scrisoarea respectiva si a luat la misto campania de strangere de semnaturi. Acesta a spus ca, avand in vedere pentru ce se aduna semnaturile, numarul de 2.000 este unul infim si daca ar fi iesit o maimuta pe strada, ar fi adunat mai multe semnaturi. Mai mult, edilul sef a spus ca va verifica foarte atent aceste semnaturi, deoarece o astfel de campanie a fost derulata in 2012 de fostul candidat independent la Consiliului Judetean, Sergiu Diacomatu, iar semnaturile stranse la acea perioada nu s-au pierdut, fiind pastrate intr-o arhiva.

“Nu am cum sa semnez cat timp am declarat public ca sustin reducerea taxei pentru salubritate si taxei pentru apa de ploaie. Am observat un lucru foarte interesant. Au declarat ca au strans 2.000 de semnaturi. Eu cred ca si o maimuta daca iesea pe strada strangea mai multe semnaturi. Toata lumea ar semna pentru reducerea taxelor, inclusiv eu. Am mai vazut astfel de campanii de strangere de semnaturi la Diacomatu. Sunt foarte curios daca in acele dosare cu semnaturi exista nume si de atunci, pentru ca sa nu credeti ca dosarele depuse de Diacomatu nu mai exista. Spiritul lui Diacomatu traieste si azi in PNL. A ramas spiritul lui. Cand liberalii s-au mutat in sediul de pe Calarasilor, n-au facut o deratizare si spiritul bantuie in continuare printre membrii PNL, de fapt printre cei de la PDL.(…) Am vazut in ultima vreme la conferintele de presa de la PNL ca s-a produs o schimbare foarte interesanta: PNL a fost acaparat de PDL-isti, iar PNL-istii adevarati au cam disparut. E adevarat ca unii dintre ei, dintre vechii PNL-isti, au tatonat vis-a-vis de o deschidere a usilor la PSD. Nu pot sa va dau niciun fel de detalii referitoare la finalitatea unor astfel de discutii. In urma acestor lucruri vizibile de schimbare a fortelor si de cucerirea PNL-ului de catre PDL unele grupari de acolo isi schimba optica si isi cauta un alt drum in viata, care nu e reprezentat numai de PSD, ci si de alte partide. E o realitate! Sunt PNL-isti cu functii importante, nu doar din municipiu”, a mai adaugat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>