Published On: mar, oct. 3rd, 2017

Depresia l-a doborat pe un brailean / Acesta s-a spanzurat in curtea casei sale

Ieri, un barbat de 60 de ani s-a spanzurat in curtea casei unde locuia, din cartierul Progresul. Dupa ce a divortat, a incercat de mai multe ori sa-si puna capat zilelor. Cei care l-au gasit pe barbat au fost venicii care au anuntat medicii prin 112, dar manevrele de resuscitare ale acestuia s-au dovedit inutile.

Politistii au verificat zona si au concluzionat ca este vorba cel mai probabil de o sinucidere, tinand cont ca nici pe corpul barbatului nu s-au descoperit urme de violenta.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru necropsie, legistii urmand sa dea verdictul definitiv in acest caz. Vecinii au declarat ca braileanul avusese si in trecut tentative de suicid, in special dupa ce divortase de sotie. Anul trecut patise si un alt necaz, casa in care locuia fiind distrusa partial de un incendiu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>