Published On: vin, oct. 20th, 2017

De luni incepe asfaltarea strazilor din municipiu / Care sunt primele strazi vizate

In cea mai recenta conferinta de presa, primarul Marian Dragomir a spus ca grupul de firme care a castigat licitatia pentru plombarea si asfaltarea strazilor din municipiu a depus garantia, iar de saptamana viitoare vor fi demarate lucrarile. Acesta a precizat ca primele strazi vizate sunt cele perpendiculare cu strazile principale, iar apoi cele paralele. Lucrarile se vor desfasura cu trei echipe, iar acestea vor fi grupate pe cartiere.

“Au platit garantia, in urma castigarii licitatiei. Au facut aceasta comunicare catre Primaria Municipiului Braila. Zilele trecute s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor. Luni, saptamana viitoare, societatea Mitas va incepe lucrarile conform agreerilor pe care le-am avut cu dansii.

Vor incepe cu 3 echipe de asfaltare pe strazile principale din Braila, urmand ca sa intre si in cartiere in cursul saptamanii viitoare si in paralel, vor intra si pe strazile din cartiere, acolo unde avem probleme si nu avem asfalt. Acolo vor intra cu o singura echipa, pentru inceput.

Incep pe Cezar Petrescu, pe strada Hipodrom, pe strada Carpati, pe Aleea Radu Negru, pe strada Milcovului, pe Aleea Cocorilor; in primul rand vor intra pe toate strazile perpendiculare pe arterele principale de circulatie. Dupa aceea vor lua toate celelalte strazi paralele cu cele principale”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>