Published On: lun, oct. 2nd, 2017

Cum va fi vremea la inceput de saptamana

Desi temperatura aerului va fi in crestere usoara, vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in extremitatea de sud-est, unde vor mai fi conditii de ploaie slaba, iar noaptea in nord-vest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari in Delta Dunarii si pe crestele montane pe tot parcursul zilei. De asemenea, pe arii restranse, dimineata si noaptea, va fi ceata.

Astazi, vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la inceputul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu innorari in partea sudica unde vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Baragan si Dobrogea si doar izolat in rest.

Marti, vremea va fi racoroasa, in vestul si nord-vestul. Cerul va fi partial noros in sud si sud-est si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va mai avea intensificari, in special in cursul zilei, in Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral si in delta.

Miercuri, temperatura aerului va creste usor in toata tara, astfel ca vremea va deveni calda in regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in jumatatea de sud a teritoriului si doar izolat in extremitatea sud-estica.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>