Published On: vin, oct. 20th, 2017

Cu problemele financiare rezolvate si tot lotul la dispozitie, Dunarea Braila a obtinut o victorie mare pe terenul Romanului

Dupa inceputul greu de sezon, in care Florentin Pera nu a avut la dispozitie tot lotul, acest lucru simtandu-se din plin, in primele patru 4 etape, in care HC Dunarea Braila a obtinut doar o victorie, la deplasare de la Roman, avand tot lotul la dispozitie, echipa braileana a aratat pentru prima data in acest sezon ca o vicecampioana. Braila a invins CSM Roman, echipa care joaca in Cupa EHF, cu scorul de 27-24 (11-12).

Echipa lui Pera a jucat foarte mobilizat, cu tenacitate si multa ambitie, in timp ce romascancele au evoluat inegal. Jocul a fost unul de mare angajament fizic (mai ales din partea brailencelor) si el s-a transat in ultimul sfert de ora a partidei, cand Dunarea a luat conducerea si apoi si-a tot marit avantajul. Romascancele au alergat dupa egalare, dar seria de ratari incredibile, ca si greselile copilaresti au facut ca scorul sa reflecte diferenta de abordare a partidei.

Dupa fluierul final, antrenorul Stefan Constantin nu a reusit sa articuleze cateva cuvinte timp de mai multe zeci de secunde. In tot acest timp, Florentin Pera a multumit galeriei brailene, apoi s-a dus si a salutat si galeria romascana si oficialitatile locale, care l-au felicitat sincer si cu fair-play.

Dupa cinci etape HC Dunarea a acumulat 6 puncte si golaveraj 113-113. HC Dunarea Braila va juca duminica, 22 octombrie, de la ora 11.00, returul din Cupa EHF cu Byasen

“Astazi(n.r. joi 19 octombrie) am intalnit Braila care a avut tot lotul la dispozitie. Din pacate am pierdut si diferenta a facut-o poarta. Noi nu am avut prea multe mingii aparate de portari, in schimb in atac, chiar daca ne-am creat situatii de gol, nu am inscris si atunci cand nu inscrii din situatii clare jocul se intoarce impotriva ta. Bine, omogenitatea lotului inca nu este facuta, suntem abia de doua luni in aceasta formula… Duminica jucam returul cu Dunaújváros si, chiar daca diferenta este foarte mare, vom incerca sa castigam”, a spus antrenorul gazdelor.

“Fetele mele au jucat cu foarte mult suflet, fiindca asa le-am pregatit eu; fiindca eu asa am facut si la Roman, am pregatit cu inima si Dumnezeu intotdeauna face dreptate. Nu lasa oameni  care arunca cu noroi in alti oameni sa o faca la nesfarsit… Nu vreau sa spun nimic altceva, vreau doar sa felicit echipa si sa multumesc romascanilor pentru cei trei ani in care am fost aici, pentru cum m-au apreciat. Pot sa spun ca Romanul a fost una din casele mele si m-am simtit extraordinar aici”, a declarat Pera la finalul meciului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>