Published On: joi, oct. 5th, 2017

CJ Braila va cumpara un panou electric pe care se vor afisa reclamele in Sala Polivalenta

Recent, presedintele Consiliului Judetean Braila a spus ca s-a urcat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice(SEAP) licitatia cu care CJ Braila isi doreste achizitionarea unui panou electric unde vor fi afisate reclamele. In acest mod, Chiriac isi doreste sa se renunte la improvizatiile din prezent. Seful judetului a mai adaugat ca daca lucrurile vor merge bine cu acest panou, isi mai doreste achizitionarea unuia pentru ca activitatea cu publicitatea din Sala Polivalenta sa se desfasoare corespunzator.

Mai mult, acesta a spus ca in viitorul apropiat Consiliul Judetean va achizitiona si cronometrele pentru cei de la baschet, care vor fi aplasate langa cosuri.

“Suntem acum urcati pe SEAP cu acel panou pentru a afisa reclame intr-un mod civilizat, ca sa nu mai avem tot felul de mesh-uri si asa mai departe. Speram ca pana la sfarsitul anului sa il avem si sa il punem in Sala Polivalenta.

Daca va functiona corespunzator si va fi bun, cu acordul dvs la propunerea mea sa mai luam inca unul, sa avem doua, astfel incat sa ne putem desfasura activitatea corespunzator.

Am vazut ca pe langa cosurile de baschet mai trebuie sa luam niste cronometre la cei de la baschet, pentru ca au un timp limitat. Vedem, nu-i o suma mare, ca tot sistemul sa fie complet. Avem cosuri, dar n-avem cronometre… Nu merg una fara alta… N-am stiut, nu ma pricep la baschet, dar o sa rezolvam si problema asta”, a declarat presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, la cea mai recenta sedinta a Consiliului Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>