Published On: mie, oct. 11th, 2017

Catalin Canciu a revenit a carma ISJ Braila

Fostul inspector general din Braila, Catalin Canciu, a primit ordinul prin care poate reveni la carma institutiei, dupa ce a castigat in instanta suspendarea ordinului de demitere. Documentul a fost emis la aproape doua saptamani de la momentul la care magistratii de la Curtea de Apel Galati au pronuntat decizia.

Potrivit lui Catalin Canciu, marti dimineata, a fost sunat de secretara Inspectoratului Scolar al Judetului  Braila si a fost anuntat ca, luni seara, a venit prin fax documentul care suspenda ordinul de demitere, anunta News.ro.

In aceste conditii, Catalin Canciu poate reveni la sefia ISJ Braila, ordinul venind la aproape saptamani de la momentul la care a castigat in instanta lupta cu Ministererul Educatiei.

Catalin Canciu a devenit inspector general in Braila in august 2015, dupa ce a castigat concursul organizat de Ministerul Educatiei Nationale, si a fost suspendat luna trecuta, prin ordin de ministru, alaturi de alti 12 inspectori generali din tara.

Canciu este al doilea fost inspector general care castiga in instanta si obtine suspendarea ordinului de ministru care a dus la demiterea sa, primul fiind Florina Stoian, sef al ISJ Buzau.

“Nerespectarea legii e o aroganta pe care nu o pot explica, atat timp cat pana la revocare am facut parte cu totii dintr-o echipa a educatiei, am fost colegi, parteneri. Dupa care am fost oaia neagra sau una din cele 13 oi negre si s-au napustit asupra noastra ca sa arate cat suntem de nepriceputi si de rai, iar noi le-am demonstrat si colegii mei vor demonstra in continuare ca totul a fost doar un abuz si nimic altceva”, a declarat Catlin Canciu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>