Published On: mar, oct. 17th, 2017

Caravana Fotbalului Brailean a ajuns in localitatile Bertestii de Jos si Spiru Haret

Saptamana trecuta, s-a desfasurat etapa a doua a Caravanei Fotbalului Brailean – 2017, actiune organizata de clubul ACS Dacia Unirea in cadrul proiectului “Impreuna pentru viitorul fotbalului brailean!”, finantat de Consiliul Judetean Braila in baza Legii 305/2005, avand scop principal promovarea fotbalului in randul copiilor si tinerilor din judetul Braila precum si a imaginii clubului Dacia Unirea Braila ca principal reper al fotbalului brailean.

Caravana fotbalului a avut de data asta ca punct de destinatie scolile generale din localitatile Bertestii de Jos si Spiru Haret. Copiii din cele doua unitati scolare au avut ocazia sa vada o parte din componentii echipei de fotbal seniori, printre care Laurentiu Ivan, Alexandru Nita, Bogdan Olaru, Costel Rosu, precum si pe capitanul Daciei Unirea, Sorin Frunza, care au fost aplaudati la scena deschisa.

La actiune au mai participat conducerea clubului, antrenorul principal Alin Pinzaru, primarul comunei, directorul scolii Jurubita Eugen, cadre didactice si aproximativ 150 de copii de diferite varste. Din partea C.J. Braila a fost prezent domnul Narcis Mandroiu.

Conducerea clubului a multumit mai intai gazdelor pentru ospitalitatea si primirea calduroasa, apoi s-a facut o scurta prezentare a proiectului si organizarii Centrului de copii si juniori al ACS Dacia Unirea Braila, dupa care s-a trecut la jocul demonstrativ de fotbal dintre echipele formate din juniori ai clubului si cei ai scolilor vizitate.

Spre bucuria copiilor prezenti, clubul de fotbal le-a oferit elevilor echipamente de joc, mingi de fotbal, rechizite si postere cu echipa fanion a judetului Braila, iar jucatorii echipei de seniori au acordat autografe elevilor prezenti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>