Published On: joi, oct. 26th, 2017

Braileanul Adrian Tabarac este noul vicepresedinte a Organizatiei Nationale de Tineret PNL

Lucrurile merg foarte bine pentru tanarul liberal Adrain Tabarac. Dupa ce in urma putin timp a prins un fotoliu de consilier municipal, in urma faptului ca doi dintre colegii sai de partid au renuntat la aceste mandate, recent, acesta a obtinut si o functie in conducerea Organizatiei Nationale de Tineret PNL.

Tabarac a fost numit membru in Biroul Permanent National al Organizatiei de Tineret a PNL. Alegerea a avut loc la Congresul National al TNL, desfasurat la Bucuresti, in cadrul caruia Adrian Tabarac a fost desemnat in functia de vicepresedinte.

”Este important ca Braila este reprezentata la nivel national si in organizatia de tineret. Practic, lupta politica incepe de aici, o lupta cu un adversar tot mai nociv pentru Romania – si ma refer la PSD. Intentia mea este sa promovez in continuare valorile si principiile liberale, dar si tot mai multi tineri braileni in structurile de conducere”, a declarat Adrian Tabarac.

Pana la numirea sa in aceasta funtie, Adrian Tabarac a fost presedintele TNL Braila. Locul sau in fruntea o organizatiei de tineret a PNL Braila, a fost luat de Dragos Cristian Parciulescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>