Published On: mie, oct. 11th, 2017

Brailean cercetat pentru dare de mita, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist

La data de 10.10.2017, lucratori de politie judiciara ai Directiei Generale Anticoruptie (D.G.A.) — Serviciul Judetean Anticoruptie (S.J.A.) Braila, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, in urma activitatilor dispuse in ordonanta de delegare, l-au prins in flagrant pe D.I. care a oferit o suma de bani unui agent de politie din cadrul I.P.J. Braila — Politia municipiului Braila pentru a nu i se aplica o sanctiune contraventionala.

In fapt, la data sus-mentionata, agentul de politie a sesizat S.J.A Braila cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in exercitarea atributiilor de serviciu cu autospeciala din dotare, l-a depistat in trafic pe conducatorul auto D.I. care folosea telefonul mobil in timp ce conducea un autoturism.

Pentru a nu i se aplica o sanctiune contraventionala, D.I. a oferit suma de 200 lei, bani pe care i-a aruncat in autospeciala de politie.

Fata de D.I. a fost pusa in mișcare actiunea penala pentru comiterea infractiunii de dare de mita, fara a fi dispuse masuri privative de libertate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>