Published On: vin, oct. 27th, 2017

Braila, unul dintre cele mai zgomotoase orase din Romania

Share This
Tags

zgomot_infobrailaPotrivit unui studiu realizat de imobiliare Storia.ro in colaborare cu agentia de cercetare D&D Research orasul Braila este unul dintre cele mai zgomotoase orasa din tara.

Brasovul conduce clasamentul oraselor cu cel mai ridicat nivel de liniste, in timp ce Capitala se afla pe a saptea pozitie in topul celor mai zgomotoase orase din Romania. Brasov, Sibiu si Miercurea Ciuc sunt orasele cu cel mai ridicat nivel de liniste, in timp ce Alexandria, Suceava si Buzau se afla la coada clasamentului. Studiul analizeaza perceptia cetatenilor asupra nivelului de liniste in regiunile, orasele si cartierele in care acestia locuiesc.

Pe de alta parte, cele mai dezavantajoase orase din punct de vedere al nivelului de liniste sunt Alexandria, Suceava, Buzau, urmate de Calarasi si Bacau. Orasul nostru inchide top 10, ocupand ultima pozitia in topul celor mai zgomotoase orase.

Cat despre regiunile din Romania, cea mai linistita este Transilvania, iar cea mai zgomotoasa – Bucuresti si Ilfov, potrivit studiului.

Pentru realizarea clasamentului, participantii studiului au fost invitati sa evalueze orasele si cartierele in care locuiesc din punct de vedere al nivelului de liniste, de la 1 la 5, unde 1 este foarte rau, iar 5 este foarte bine. Doar mentiunile care au primit cel putin 100 de raspunsuri au fost incluse in clasamentul final.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>