Published On: mar, oct. 17th, 2017

“Braila – Trecut, Prezent si Viitor”, concursul care ii premieaza pe elevi cu laptop-uri si tablete

afis Trecut, prezent, viitor_infobrailaConsiliul Judetean Braila,  Primaria Municipiului Braila, prin institutiile sale, Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" si Casa de Cultura a Municipiului, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Braila, organizeaza in perioada 25 septembrie – 19 decembrie 2017 Concursul de cunoastere locala "BRAILA – TRECUT, PREZENT SI VIITOR", editia a III-a.

Concursul este organizat in toate liceele de pe teritoriul judetului Braila, pentru elevii din clasele a IX-a – a XII-a (15-19 ani). Inscrierile se vor face pana la data de 3 noiembrie, la sediul Casei de Cultura a Municipiului Braila. Participantii se vor grupa in echipe formate din trei persoane. In momentul inscrierii, echipelor li se va comunica si centrul unde vor participa la concurs in cazul calificarii in etapa zonala.

Bibliografia de concurs poate fi studiata la Biblioteca Judeteana "Panait Istrati", precum si on-line, la adresa http://bptv.bjbraila.ro si se afla in anexa la acest regulament. Juriile vor fi formate din profesori de la scolile care organizeaza concursul. Acestea, precum si juriile de la faza zonala si faza finala, vor fi alcatuite cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Judetului Braila.

Concursul se va desfasura in trei etape, dupa cum urmeaza:

I. Calificare la nivelul institutiilor de invatamant – pana in data de 7 noiembrie 2017. In aceasta etapa se vor califica cate doua echipe la nivelul fiecarei institutii de invatamant organizatoare;

II. Calificare la nivel zonal – in data de 28 noiembrie 2017. Etapa se va desfasura la urmatoarele centre de concurs:

– Colegiul National "Nicolae Balcescu";

– Colegiul National "Gheorghe Munteanu Murgoci";

– Colegiul "Ana Aslan".

III. Finala Concursului va avea loc in data de 19 decembrie 2017 si se va desfasura la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati" cu sediul in Piata Poligon nr.4.

La finalul concursului castigatorii vor fi premiati de organizatori cu laptop-uri si tablete.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>