Published On: mie, oct. 18th, 2017

Braila Mall marcheaza sezonul de toamna cu un concert Antonia

Foto Concert Antonia_infobrailaLa Braila Mall, toamna este prilej de sarbatoare si energie buna. Vizitatorii centrului comercial sunt asteptati, vineri, 20 octombrie, la concertul sustinut de Antonia, unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului.

Antonia va incânta publicul brailean cu cele mai cunoscute melodii ale sale si un show efervescent, oferit gratuit de Braila Mall.  Evenimentul se va desfasura incepând cu ora 19.00, in zona Cinema City.

Mai multe detalii despre evenimentele si campaniile de la Braila Mall puteti gasi pe pagina de Facebook a centrului comercial si pe site-ul braila-mall.ro.

Braila Mall este detinut de grupul de investitii si dezvoltare NEPI Rockcastle si este situat in Judetul Braila, Sat Varsatura, Comuna Chiscani. Centrul comercial ofera vizitatorilor sai o experienta completa de cumparaturi si divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat in continua cautare de surse de inspiratie, noutati si distractie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>