Published On: joi, oct. 19th, 2017

ANUNT PUBLIC

Anunt public privind solicitarea de emitere a autorizatiei integrate de mediu depusa la Agentia pentru Protectia Mediului Braila de catre SC Tebu Consult Invest SRL situat in jud. Braila.com Gropeni,T106,P485, in scopul desfasurari activitatii cod CAEN 0146”Cresterea porcinelor” prevazuta in anexa 1 din Legea 278/2013 la categoria 6.6:Cresterea intensiva a porcilor cu capacitati de peste 2.000 de locuri pentru porci de productie si 750 de locuri pentru scroafe”.

Solicitarea de emitere a autorizatiei integrate de mediu se refera la instalatia existenta “Ferma nr.1” amplasata in jud. Braila,com Tufesti,T5,P16,20,21.

Informatii privind impactul potential asupra mediului al activitatii pentru care se solicita emiterea autorizatiei integrate de mediu pot fi consultate in timpul programului de lucru,la sediul APM Braila din mun. Braila,bd.Independentei nr.14 bl B5.

Observatiile,sugestiile,propunerile publicului se primesc in scris,la sediul APM Braila sau electronic la adresa de e-mail office.braila@apmbr.anpm.ro p@na la data de 03.11.2017

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>