Published On: mar, oct. 24th, 2017

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) va participa la targul international INDAGRA 2017

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca va participa, in perioada 25 – 29 octombrie 2017, la cea de-a XXII-a editie a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA 2017 (platforma 12, Stand 12).

Agentia va prezenta celor interesati materiale de informare cu privire la schemele/masurile de plata pe care le gestioneaza din fonduri europene si respectiv de la bugetul national.

Totodata, mentionam ca joi, 26 octombrie 2017, APIA va sustine prezentarea „Platile pe suprafata din masurile 8.1 și 15.1 din PNDR” in cadrul conferintei organizate de Autoritatea de Management PNDR. Evenimentul se va desfasura in sala Eminescu, incepand cu ora 10:30.

Targului international INDAGRA este cel mai mare și important eveniment agricol din Romania fiind organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert și Industrie din Romania.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>