Published On: mar, oct. 17th, 2017

Accident in lant pe Calea Calarasilor, provocat de un sofer beat

In dupa-amiaza zilei de ieri, la ora 12:30, un brailean, in varsta de 48 de ani, in timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Calarasilor, pe banda a doua de mers,  dinspre Bariera Calarasilor catre strada Chisinaului,  la intersectia cu strada Industria Sarmei, nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de autovehiculul care circula regulamenter in fata sa si l-a lovit in partea din spate, acesta fiind proiectat, la randul sau, intr-o alta masina.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, iar in cazul primului sofer a rezultat ca avea in aerul expirat 0,90 mg/l alcool pur, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

Ulterior, la Spitalul Judetean de Urgenta Braila s-a prezentat o tanara de 26 de ani, impreuna cu fiul sau, in varsta de 1 an, pasageri in ce de-al doilea vehicul, pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane internati. 

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa.        

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>