Published On: lun, oct. 9th, 2017

Accident GRAV pe DIG Braila – Galati / Un tanar de 18 ani a bagat in spital doua persoane

La data de 07.10.2017, ora 21.40, un tanar in varsta de 18 ani, din  municipiul Braila, a condus un autoturism pe DN22B, in afara municipiului Braila, dinspre municipiul Galati catre municipiul Braila, iar la km. 2+450 m, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, ploaie torentiala, carosabil umed, vizibilitate redusa si  a pierdut controlul volanului, a derapat si a patruns pe contrasens, unde s-a tamponat cu un autoturism, condus regulamentar de un barbat in varsta de 50 ani, din municipiul Galati.

In urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala grava a doua persoane aflate in al doilea autoturism, respectiv o femeie in varsta de 48 ani, din municipiul Galati si sotul sau, conducatorul auto al celui de-al doilea autoturism. Ambele persoane au  fost conduse la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>