Published On: joi, oct. 19th, 2017

48 de autovehicule oprite in trafic, 33 contraventii si sanctiuni in valoare de 8.120 lei, pe raza municipiului Braila

In ziua de 18 octombrie, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila,  sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului Braila, pe linia respectarii prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, ilegalitati privind actele de comert si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 5 societati comerciale, legitimate 52 de persoane, dintre care 31 controlate corporal sumar si oprite in trafic 48 de autovehicule.

De asemenea, acestia au constatat 33 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 8.120 lei.

Amenzile aplicate au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice (32) si pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice (1).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>