Published On: vin, oct. 20th, 2017

20 octombrie „Ziua Microfinantarii”

sigla good.beeLa initiativa a doua organizatii, European Microfinance Network si Microfinance Center, incepand cu anul 2015, in fiecare zi de 20 octombrie, se sarbatoreste la nivel european, „Ziua Microfinantarii”, sloganul editiei din acest an fiind “Finantare echitabila pentru toti!”.

good.bee Credit IFN este membru implicat activ al celor doua organizatii si de la inceput a sustinut „Ziua Microfinantarii” printr-o gama diversificata de servicii financiare si non-financiare.

„In cei 8 ani de activitate ai good.bee Credit, am finantat peste 9.000 de intreprinzatori. Pe langa activitatea de finantare, suntem alaturi de intreprinzatori cu toate cunostiintele noastre pentru a oferi suport in dezvoltarea lor, avand convingerea ca aceasta are un impact pozitiv si in comunitatile in care isi desfasoara activitatea” a declarat Oleg Moraru, Director Executiv good.bee Credit IFN S.A.

A treia editie a „Zilei Microfinantarii” este sarbatorita de good.bee Credit prin oferirea unor costuri reduse pentru creditele solicitate in perioada 20 octombrie – 27 octombrie 2017.

Printre beneficiile microfinantarii se regasesc: Garantiile flexibile in functie de activitatea desfasurata, dar si in functie de valoarea solicitata a creditului; Grafic de rambursare flexibil in functie de sezonalitatea veniturilor; Perioada de gratie de pana la 9 luni pe an; Refinantarea creditelor detinute la alte institutii la costuri echitabile, in plus poate fi solicitata si o suma suplimentara; Rambursarea anticipata a creditului in orice zi lucratoare.

Pentru mai multe informatii, cei interesati pot intra in legatura cu consilierii good.bee Credit IFN SA din cele 24 de centre regionale si cel central, sau la numarul de telefon 021.212.07.30, fie pot consulta pagina  www.goodbeecredit.ro .

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>