Published On: mar, sept. 12th, 2017

”ZADARNICELE CHINURI ALE DRAGOSTEI” de William Shakespeare Miercuri, 20 septembrie, ora 18.00 la Teatrul “Maria Filotti” din Braila

svek3”Spectacolul Zadarnicele chinuri ale dragostei, dupa William Shakespeare, montat la Suceava in regia lui Alexandru Bogdan, este o pledoarie pentru dragoste si indragostiti, pentru sensibilitate si pasiune, o comedie pentru tinerii de toate varstele si mai ales pentru cei care cred ca existenta fara iubire e un nonsens. Zadarnicele chinuri ale dragostei este un studiu atent elaborat asupra celor mai fine aspecte ale emotiei umane, totul vazut printr-o prisma comica, hilara, jucausa, relaxanta dar, in acelasi timp, lucida si ironica.

Zadarnicele chinuri ale dragostei (Love's Labour's Lost) este o piesa mai putin cunoscuta a lui William Shakespeare si mai rar montata. Spectacolul in regia lui Alex Bogdan transpune problematica piesei in actualitatea zilelor noastre, cu accente pe cotidian si realitatile cunoscute.”

Alexandru Dabija revine cu un evident succes de public pe scena de la Odeon, un spectacol bine orchestrat care pune in valoare una dintre cele mai versatile trupe de actori din Bucuresti. Iar muzica Adei Milea adauga picatura de ironie, expresivitate si show fara de care tot ce ni se infatiseaza ar ramane poate in limitele unei simple snoave. Asadar, nu va refuzati intalnirea cu Svejk, soldatul cu zambet larg, sinceritate dezarmanta si care iubeste atat de mult viata incat nu are niciun chef sa se teama de moarte. Face sa-i dea si dicoratie, zic.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>