Published On: lun, sept. 18th, 2017

Weekend plin pentru politistii si mascatii braileni / 70 societati comerciale verificate, 475 persoane legitimate, 290 autovehicule oprite in trafic si amenzi de 50.000 lei

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 15  si 16 septembrie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 70  societati comerciale, legitimate 475 persoane si oprite in trafic 290  autovehicule, fiind controlate corporal un numar de 162 persoane.

De asemenea, acestia au constatat 127 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 48.765 lei.

Dintre amenzile aplicate 109 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 15 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 3 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au fost retinute 2 permise de conducere si au confiscat bunuri in valoare de 100 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>