Published On: vin, sept. 1st, 2017

VIDEO: Hypermarket-ul Kaufland, implicat intr-un nou scandal / Un roman nu a fost servit intr-un magazin Kaufland pentru ca nu stia ungureste

Vloggerul clujean „Militianul” a fost protagonistul unui incident controversat in hypermarketul Kaufland. Acesta a aflat de la o cunostinta ca la toneta unde se vand mici din incinta Kaufland-ului din Odorheiul Secuiesc nu esti servit daca nu cunosti limba maghiara.

Acesta a mers cu camera ascunsa la toneta respectiva pentru a se convinge daca cele relatate de prietenul sau este adevarate. La fata locului tanarul s-a convins ca daca un client nu cunoaste limba maghiara nu este servit. Mai mult, cei care asteptau la coada l-au apostrofat pe acesta ca nu cunoaste limba maghiara.

Clujeanul a chemat un manager de la Kaufland care a venit sa vada despre ce este vorba. Din nou, la standul de mici a fost apostrofat de un alt client.

“Am plecat de aicea ca sar ungurii la bataie. Ireal, ba nene, ireal”, si-a incheiat acesta postarea.

La scurt timp dupa ce clipul s-a viralizat in mediul online a aparut si reactia oficiala a reprezentantilor Kaufland Romania care si-au cerut scuze pentru cele intamplate.

"Regretam situatia semnalata si totodata ne cerem scuze. Subliniem ca ne delimitam ferm de astfel de comportamente discriminatorii. Politica noastra este sa oferim servicii de calitate, caracterizate de amabilitate, fata de toti clientii, nediferentiat. 

Va asiguram ca facem toate eforturile de a comunica cu toti clientii nostri intr-o maniera corecta si instruim periodic angajatii pentru a preveni astfel de situatii”, se arata in comunicatul Kaufland.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>