Published On: mar, sept. 19th, 2017

VIDEO / GALERIE FOTO: Modernizarea Pietei Microhala s-a terminat, urmeaza Piata Mare, Concordia si Saraca

Astazi, primarul Marian Dragomir a tinut o noua conferinta de presa “pe teren”. Primarul, insotit de cei doi viceprimari, Jantea Alexandru si Doinita Ciocan, dar si de presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac, a mers cu presa la Piata Microhala pentru a inaugura practic aceasta piata. Dupa mai multe luni in care s-a lucrat intens la modernizarea zonei respective, aceasta s-a finalizat, iar comerciantii se declara foarte multumiti de investitie. Totusi, acestia au si o nemultumire fata de curentul de aer care se formeaza, intrucat zona nu este inchisa. Edilul sef le-a promis acestora ca problema se va remedia la anul cand are in plan inchiderea cu geamuri termopan a pietei si montarea de sisteme de climatizare in interior. Mai mult, la anul Dragomir isi doreste si modernizarea a altor piete din oras.

“Aceasta este prima piata din mandatul nostru. Ne aducem aminte cu tristete de modul in care arata aceasta piata, cu placi de azbociment, cu cearceafuri, intr-o stare foarte degradata. Iata ca dupa cateva anotimpuri putem, astazi, sa inauguram aceasta piata moderna, poate cea mai moderna din municipiu. Faptul ca au fost investiti aproximativ 8,5 miliarde de lei vechi reprezinta doar un inceput al Administratiei pentru a investi in pietele din municipiul Braila. Urmeaza ca in sedinta de Consiliu din aceasta luna sa aprobam majorarea de capital social pentru modernizarea Pietei Concordia, in tot ansamblul ei, care apartine Primariei Municipiului Braila. Urmeaza sa fie lansata licitatia pentru Piata de Gros si apoi anul viitor sa ne orientam si catre anumite zone din Piata Mare – zona de producatori si Piata Saraca. Consideram ca este plus pentru locuitorii acestei zone, pentru braileni si pentru toti comerciantii”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>