Published On: lun, sept. 18th, 2017

VIDEO: Cum se spala masinile in Braila / Spalatul interior-exterior confundat cu spalatul de covoare

In acest weekend mai multe imagini greu de imaginat pentru proprietarii de masini au fost surprinse intr-o spalatorie din Braila. Daca esti proprietar de masina, vei intelege de ce imaginile de mai jos te-ar putea afecta emotional.

Doamna din imagini a confundat probabil spalatul de covoare  cu un spalat interior-exterior al unui autoturism, asa ca a pus furtunul cu presiune pe toata masina, inclusiv pe tapiterie, bord si scaune.

Evident, toti trecatorii care au observat isprava s-au oprit, unii s-au oprit si au filmat, asa ca angajata silitoare a ajuns vedeta. Despre reactia proprietarului masinii cand si-a gasit bijuteria murata nu stim inca nimic dar, cel mai probabil, acesta a avut nevoie de ceva timp pana sa isi revina din soc. La scurt timp dupa ce imanginile au ajuns in mediul online s-au viralizat si au facut deliciul internautilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>