Published On: mar, sept. 26th, 2017

VIDEO: Cheloo, enervat la culme de un concurent de la iUmor: “Daca nu as fi fost condamnat pentru 0.6 grame de iarba, te-as fi calcat in picioare”

Roast-ul unui concurent de la "iUmor" l-a scos din sarite pe Cheloo. Alegerea lui Marian Ghita, care a vrut sa se intoarca si in sezonul 4 al emisiunii "iUmor" dupa ce data trecuta lui Cheloo nu i s-a parut suficient de bun numarul lui de roast a fost la fel de neinspirata! Delia si Mihai Bendeac au incremenit când au auzit ce a spus participantul.

Tânarul concurent a reusit sa-l scoata din pepeni pe cel mai dur jurat de la "iUmor" când a afirmat ca artistul si-ar fi parasit familia.

"Ce stii tu despre familia familia mea? (…). Eu, pentru asta, daca nu as fi fost condamnat pentru 0.6 grame de iarba, oferita unui fraier, poate sa taie la montaj, poate nu, asa, eu te-as fi calcat pe tine in picioare si mi-as fi asumat barbateste un dosar penal. (…). In general, când esti infractor dovedit in România, nu poti sa faci doua dosare unul peste altul, pentru ca mergi direct la puscarie, iar eu am nevoie sa-mi intretin familia. Tu nu stii nimic despre mine. (…). Eu, in calitate de Ion Stefan Catalin, niciodata nu am vrut sa le dau un drept la replica, pentru ca e normal sa-i ignor", a spus Cheloo in cadrul emisiunii "iUmor".

Initial, Marian Ghita a incercat sa nege ceea ce a spus, dar asta nu a facut decât sa-l enerveze si mai mult pe cel mai dur jurat de la "iUmor".

"Da, am spus ca ti-ai parasit familia… Eu nu am spus ca ti-ai parasit familia, eu am spus ca ai destramat-o, in faptul ca tu ai divortat de prima ta sotie – asta e un fapt adevarat. Nu este ceva bun…", a declarat Marian Ghita.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>