Published On: lun, sept. 4th, 2017

Victor Ponta: “L-am tinut pe Liviu Dragnea in partid pentru mentinerea relatiei cu baronii, inclusiv cu Gheorghe Bunea Stancu”

Declaratii socante ale fostului prim ministru Victor Ponta, care, pregatindu-se sa-si lanseze noul partid, “Pro Romania”, il “torpileaza pe Liviu Dragnea, presedintele condamnat penal al PSD."Pot sa-mi dau doctoratul în cei cu mustanta cand mint, ca le tremura mustata. Nu vreau sa ma sune Daddy acum sa-mi propuna nu stiu ce functie, mi-a propus atatea functii încat mi-au ajuns toate. Eu, daca vreau sa promovez pe cineva în Guvern, îmi fac o poza cu el si îl suna Dragnea imediat si îi da o functie. Domnule, Romania nu este Teleorman, nu putem sa lucram toti la stat, sa ne dea Dragnea functii la toti", a declarat fostul prim ministru Victor Ponta.

Mai mult, Ponta aduce in agenda discutiilor o posibila regresie a PSD catre defunctul PDSR si compara atacul la bancile din Romania, de la care, culmea, Guvernul se imprumuta zilnic, cu maniera politica a lui Hugo Chavez. "Eu, Adrian Nastase si Mircea Geoana am tot tras de PSD, am încercat sa-l facem un partid modern de centru stanga, european, progresit. Domnul Dragnea l-a adus la cum era PDSR-ul ala, stiti, ala pentru care foarte multi urasc si acum PSD: o chestie populista, în care îi pacalim doar pe ai nostri, facem dusmani din altii… povestea asta ca unii pensionari sunt buni, altii sunt rai, firmele sunt bune, dar alte firme sunt rele. Acuma, sigur, ne luptam cu bancile, si Hugo Chavez s-a luptat cu bancile si spunea ca statul este cel mai bun administrator. Nu-i adevarat, un partid modern nu mai sustine aceste chestiuni cu totul si cu totul de anii 90. L-am tinut pe Dragnea în PSD pentru ca era un foarte bun organizator si a facut niste lucruri pe care eu nu le puteam face. De exemplu, relatia lui cu baronii, inclusiv cu Bunea Stancu. Eu nu o puteam face, nu eram din acelasi film", sustine Ponta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>