Published On: lun, sept. 25th, 2017

Va fi jale pentru locatarii blocurilor / Se poate lasa cu dosare penale si cu puscarie

In viitorul apropiat, romanii care astculta muzica la maxim in miez de noapte se pot alege cu dosare penala si chiar cinci ani de inchisoare.Masura ar putea fi adoptata anul acesta printr-un proiect de modificare a Legii ordinii si linistii publice, sustinut de ministrul Internelor, Carmen Dan.

Politistii pot sa va faca dosar penal pentru care riscati si cinci ani de inchisoare, daca dupa ce v-au avertizat o data sunt chemati iar la aceeasi adresa, potrivit stirileprotv.ro.

“Fapta persoanei care, fiind avertizata sa inceteze activitatile contraventionale (…) continua sa savarseasca aceste activitati (…) constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani”, se arata in textul proiectului de lege.

De la inceputul anului si pana acum, in Capitala, s-au dat peste 250 de sanctiuni contraventionale. De cele mai multe ori, agentii au fost chemati de cate doua sau trei ori la aceleasi sesizari.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>