Published On: mie, sept. 27th, 2017

Un tanar fara permis a fost prins de politisti cand se dadea in spectacol in Piata Traian

Luni, la ora 23:00, politisti din cadrul Biroului Rutier si Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat, in Piata Traian, pe un brailean, in varsta de 22 de ani, in timp ce conducea un autoturism cu numar fals de inmatriculare si care figura ca fiind radiat din circulatie de catre autoritatile Germane, din anul 2015.

Pe numele acestuia politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals.

In aceeasi zi, la ora 18:10, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Faurei l-au depistat, pe raza satului Tataru, comuna Dudesti, pe un localnic de 22 de ani in timp ce conducea autoturismul avand permisul de conducere suspendat. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>