Published On: mie, sept. 13th, 2017

Un politist brailean a refuzat sa primeasca mita

La data 12.09.2017, lucratorii D.G.A. – S.J.A. Braila au fost sesizati de un agent de politie cu privire la faptul ca, in timp ce se afla de serviciu la Punct control acces in cladirea Politiei Municipiului Braila, a fost abordat de o persoana, care i-a oferit o suma de bani pentru a-l ajuta sa obtina date referitoare la o alta persoana care locuieste in judetul Braila, in interesul unei alte persoane.

Lucratorii D.G.A. – S.J.A. Braila au sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Braila si au fost delegati de procurorul de caz sa efectueze activitati de procedura penala, context in care barbatul a fost prins in flagrant cand remitea suma de bani agentului de politie.

Atat acesta, cat si persoana in interesul careia a oferit banii au fost condusi la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila si sunt cercetati pentru savarşirea infracţiunii de dare de mita.

Ofiterii D.G.A. – S.J.A. Braila desfasoara in continuare activitatile dispuse prin ordonanta de delegare emisa in cauza.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>