Published On: mar, sept. 26th, 2017

Un manelist celebru retinut de DIICOT pentru proxenetism

Share This
Tags

Cantaretul de manele Dani Mocanu a fost arestat de catre DIICOT, alaturi de fratele sau, intr-un dosar in care sunt acuzati de proxenetism, sustine Wowbiz.ro.

Totul s-a petrecut la Targoviste, acolo unde Dani Mocanu a fost retinut in primele ore ale diminetii de 26 septembrie, impreuna cu fratele lui.

Potrivit unor surse din ancheta, cantaretul si fratele sau se gasesc intr-o situatie deloc placuta, ei sunt implicati intr-un dosar de proxenetism si trafic de persoane. Membrii retelei din care fac parte cei doi sunt acuzati ca ar fi trimis fete din Romania in Irlanda, scopul fiind cel pe care il puteti banui: fetele fusesera exportate ,,la produs”.

Coincidenta face ca abia cu o zi inainte de a fi retinut, Dani Mocanu sa fi participat la o emisiune televizata unde si-a lansat un nou videoclip.

Operatiunea in cadrul careia cei doi au fost arestati este coordonata de procurori din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>