Published On: mar, sept. 5th, 2017

Un brailean s-a ales cu dosar pentru port ilegal de arma alba

E.C. - 1.200 - furturi si arme albe copy

Marti, 05 septembrie a.c., in jurul orei 13.30, o patrula de jandarmerie a depistat, pe o strada din cartierul Chercea, municipiul Braila, un barbat in varsta de 24 ani, care avea asupra sa doua arme albe.

In timpul misiunii de ordine publica executate in cartierul respectiv, jandarmii au observat persoana in cauza in timp ce consuma bauturi alcoolice, iar langa picior avea un cutit tip vanatoresc, in lungime de 31 centimetri.

Ca urmare a controlului corporal efectuat, jandarmii au mai gasit asupra barbatului si un cutit tip briceag, in lungime de 17,5 centimetri.

Barbatul le-a relatat oamenilor legii ca unul dintre cutite a fost gasit, iar pe celalalt il folosea de obicei la pescuit.

In cauza, jandarmii braileni i-au intocmit barbatului actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de port sau folosire fara drept de obiecte periculoase.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>