Published On: joi, sept. 28th, 2017

Un brailean de 33 de ani, turbat de gelozie, si-a luat la pumni fosta prietena de 18 ani

Miercuri, 27 septembrie, in jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenta pentru aplanarea unui scandal, produs de un barbat, in varsta de 33 ani, care isi agresa fosta prietena.

Sesizati telefonic, membrii echipajului de interventie s-au deplasat imediat in zona indicata, de pe Calea Calarasilor, din cartierul Viziru, unde au identificat cele doua persoane si au aplanat starea conflicuala. Persoana vatamata, in varsta de 18 ani, in timp ce se afla cu actualul prieten, pe Soseaua Buzaului din Braila, a fost luata in masina, de catre agresor, care, pe tot acest traseu ar fi lovit-o in mod repetat cu palmele si pumnii.

Jandarmii braileni i-au intocmit barbatului recalcitrant actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente, aplicandu-i, totodata, si o amenda de 1000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>